GRAFISCHE VORMGEVING

OUT-OF-THE-BOX

Voor Samen Sterk in HR en Communicatie heeft Wendy een geheel nieuwe huisstijl ontworpen. Het resultaat doet recht aan ons initiële idee, onze diensten en onze karakters. Haar weloverwogen wijze van ontwerpen en hierin de visuele keuze die zij maakt zijn kenmerkend voor de manier van samenwerken; doordacht, korte communicatielijnen, out-of-the-box ideeën aanleveren en een prettige, persoonlijke samenwerking. Dankjewel Wendy dat je ons het juiste en passende smoelwerk hebt gegeven!

Gwen Lawera
HR & Communicatie Versterker

EXPERTISE

In een korte tijd heeft Wendy een zeer nette huisstijl en folder voor ons gerealiseerd. Tijdens het eerste gesprek merk je al de expertise die ze heeft in dit vak. Wendy denkt altijd goed mee aan nieuwe en creatieve oplossingen. Wanneer ik iets heb wat een opmaak nodig heeft weet ik wie ik moet bellen.

Alex Evers
TEQQ International BV

INS & OUTS

Na ruim 15 jaar ben ik nog elke dag blij met Wendy. Omdat ze inmiddels alle ins & outs van ons bedrijf Roem van Yerseke kent en alles weet over de producten mosselen, oesters en garnalen, kan ik altijd een beroep op haar doen voor het opmaken van etiketten, advertenties, promotiematerialen en noem maar op. Ze is creatief en meedenkend en komt altijd met een aantal leuke voorstellen. Als ze in de kop van mijn mails ‘spoedje’ ziet staan, dan weet ze alweer hoe laat het is, want last-minute werk is aan de orde van de dag. Maar ook dan kan ik altijd op haar rekenen!

Anita Zoeteweij
Roem van Yerseke

JARENLANGE SAMENWERKING

Sinds 2010 reeds werk ik met Wendy samen, dit voor diverse merken die ik mag vertegenwoordigen. De snelheid en creativiteit is iets wat ik van Styline Design enorm kan waarderen. Het vertrouwde gevoel is iets waar wij als opdrachtgever enorm veel waarde aan hechten. Wendy kan ons na al die jaren nog altijd met de nodige creativiteit verbazen. Wil je thuiskomen bij een creatief bureau, dan ben je bij Wendy aan het juiste adres. Op naar de 20 jaar samenwerking!

Giovanni Verhaert 
Commercieel Directeur
Conveni Group

AANTREKKINGSKRACHT

Wendy is een slimme vakvrouw die verder denkt. Ze is kritisch, scherp en ziet snel waar jij naartoe wil als het bijvoorbeeld gaat om de opmaak van je boek. Ik werk al enkele jaren graag met haar samen, en kan ze zeker aanraden. Zij weet de juiste details professioneel in beeld te brengen. Details waar jij niet aan dacht, maar die het boek bijvoorbeeld die aantrekkingskracht geven, waardoor het van de plank wordt gepakt. En dat is een talent dat niet elke vormgever heeft.

Marianne Canters
Boek van Betekenis

UITGEKIEND

Wendy maakte mijn logo en huisstijl. Een heel mooi ontwerp en een uitgekiende vormgeving. Ik ben nog steeds heel blij met het resultaat! Wendy voelde perfect aan wat ik wilde en begeleidde professioneel het totale proces van steeds-weer-opnieuw keuzes maken. Haar ontwerpen zijn origineel en verrassend en tegelijkertijd sterk en to-the-point. Wendy is gewoon heel goed!

Marjolein Zaal - Noordhoek
Green Cicerone

NO-NONSENSE

Tijdens de start-up fase van Bright society in 2014, kwam Wendy op ons pad. Via een vage kennis. Zo eentje, ogenschijnlijk van het louche type, maar kennelijk met gevoel voor essentie. Hij bracht ons immers ‘no-nonsense-Wendy’. Wij, kritisch en extreem veeleisend in al onze uitingen. Wendy, beheerst, creatief, oog voor detail, pragmatisch en verfrissend. Inmiddels een ongekend waardevol verlengstuk van ons team. Goud waard!

Stijn Berden
Founder Bright society

RESTYLING

Voor de aanpassing van mijn huisstijl heb ik bij Wendy aangeklopt. Het had na zoveel tijd een opfrisbeurt nodig en ik had er zelf ook wat ideeën over. We hebben samen eerst goed kunnen sparren waarbij haar adviezen mij echt geholpen hebben. Het resultaat is helemaal naar wens. Een subtiele aanpassing in logo en nieuwe kleurstelling en beeld- en vormtaal past helemaal bij mijn idee van de toekomst van mijn bedrijf. Toppertje😊

Jeroen Peels
Peels Haarmode

3 WOORDEN

Kwaliteit, creativiteit en gedegen zijn 3 woorden welke van toepassing zijn op het werk wat Wendy levert.

Wij hebben een jarenlange ervaring met Styline Design en zijn uitermate tevreden met deze relatie.

Leo van der Zijde
Evocircadian / New Century