GRAFISCHE VORMGEVING

VORMGEVING

Als kind al was ik iedere vrije minuut met vormgeving bezig, al wist ik toen nog niet dat dat zo heette. Ik was gewoon aan het knutselen. Knippen en plakken ben ik blijven doen maar dan digitaal. Kennelijk heb ik grafische ‘vormgenen’:-)

Inmiddels gebruik ik die genen al meer dan 30 jaar professioneel. Ik ga elke dag weer de uitdaging aan om maximaal effect te realiseren voor mijn klanten. Voor hen ben ik de grafische afdeling die alle promotionele vragen kan oplossen. Ik vertaal jouw vraag in woord en beeld zodat jouw boodschap blijft hangen. Dat is externe kracht!

De flexibiliteit die bij jou past

Je zet me in wanneer je me nodig hebt. Dat betekent dat ik de partner ben wanneer de projecten gaan lopen bij jou. We boksen het samen voor elkaar. En daarna ben ik gewoon weer je partner in het volgende project. 😉

ERVARING

Jarenlang werkte ik bij reclamebureaus en grafische bedrijven in diverse functies. Al deze ervaring nam ik mee in Styline Design. Tot volle tevredenheid van meer dan 125 klanten die je voorgingen.

HORIZON VERBREDEN

Mijn portfolio laat zien hoe breed georiënteerd ik ben. Niets interessanter dan in jouw keuken kijken en jouw branche leren kennen. Wie ben jij, wie is je klant en waar staat je bedrijf, product of dienst voor. Hoe breder mijn horizon hoe liever.

Ik ben eerlijk, direct, werk zorgvuldig, snel en denk mee. En - heel belangrijk - mijn afspraak is afspraak.

Nieuwsgierig hoe dat er voor jou uit kan zien? Neem dan meteen contact op:
+31 (0)4 93 37 87 28

“Een stijlontwerp is niet zomaar een merk, een slogan of een makkelijk te onthouden beeld. 
Het is een uitermate zorgvuldig vormgegeven persoonlijkheidsprofiel van een individu, instelling, bedrijf, product of dienst.”
(Daniel J. Boorstin)